videot ja tarinat

VIDEOT JA TARINAT

Todellisia onnistumisia

Näillä videoilla Susanna ja Elina kertovat, kuinka löysivät itselleen uuden työn.

KOULUTUKSELLA PALKKATYÖHÖN

Susanna

Susanna on kärsinyt monta vuotta masennuksesta, eikä hänellä ole ollut elämänsä aikana kovin montaa työpaikkaa. Susanna pääsi Kelan rahoittamaan työllistymistä edistävään ammatilliseen kuntoutukseen ja sai meiltä oman henkilökohtaisen työhönvalmentajan. Susanna ei aluksi uskonut, että kukaan voisi häntä auttaa. Mitä kaikkea Susannalle loppujen lopuksi tapahtui, sen kuulet ja näet Todellisia onnistumisia -videolta

Opinnoista oikeaan työhön

Elina Ilottu

Todellisia onnistumisia -videolla Elina kertoo, kuinka hänen ainut mahdollisuus oli hammasta purren mennä eteenpäin ja uskoa itseensä. Elina osallistui Kelan työllistymistä edistävään ammatilliseen kuntoutukseen ja löysi sen kautta työelämälleen uutta suuntaa. Katso tästä videolta Elinan koko koskettava tarina ja mitä kaikkea hänen elämässään on tapahtunut.

Susannan työnantaja proviisori Elisa kertoo, mitä Susannan palkkaaminen merkitsi heille.

TYÖNANTAJA

E. Holm

Susannan työnantaja Rauman keskusapteekin proviisori Elisa Holm kertoo, mitä Kelan työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus heille mahdollisti ja kuinka Susanna on työssään pärjännyt. Elisa toteaa videolla, kuinka Susanna on työssään puhjennut kukkaan ja on ollut työyhteisössä, kuin palapelin puuttuva palanen omalla persoonallaan ja taidoillaan. Katso tältä videolta, mitä kaikkia mahdollisuuksia TEAK-kuntoutus voi työnantajalle tuoda tullessaan.

ETSITÄÄN YHDESSÄ SINULLE OIKEA TYÖ

© Copyright - Katja Noponen Oy