Palvelulinjat

Valitse kolmesta palvelulinjasta

Sinulla on mahdollisuus valita tilanteeseesi parhaiten sopiva palvelulinja

Työkokeilu

Tavoitteena on, että saat työhönvalmentajiltasi tukea urasuunnitelmasi teossa ja alavaihtoehtojesi valinnassa sekä suunnittelemasi ammattialan soveltuvuuden varmistamisessa. Pääset toteamaan työ- tai koulutusalan soveltuvuuden konkreettisesti työtä tekemällä yhdessä tai tarpeesi mukaan useammassa työpaikassa.

Työkokeilu kestää kokonaisuudessaan enintään 60 päivää.

Työhönvalmennus

Sopii sinulle, jos jo tiedät ammattialasi, työtehtäväsi tai toimenkuvasi tai sinulla on entuudestaan tavoittelemaltasi alalta työkokemusta tai olet ollut pitkään poissa alasi tehtävistä. Työhönvalmennuksen avulla pyrit työhönvalmentajien tukemana vakiinnuttamaan asemasi kohti palkkatyösuhdetta valitsemassasi työssä. Saat halutessasi tukea myös yrittäjänä tai ammatinharjoittajana toimimiseen.

Työhönvalmennuksen kesto on 60–180 päivää.

Työkokeilu ja työhönvalmennus

On sinulle sopiva palvelulinja, kun tarvitset runsaasti työhönvalmentajien tukea uratavoitteiden, työkykyäsi vastaavien ammattialojen, soveltuvien työnkuvien ja työpaikkojen täsmentämisessä ennen ulkopuoliseen työpaikkaan siirtymistä. Tiedät alustavasti, mitä ammattialaa, työtehtävää tai toimenkuvaa tavoittelet ja haluat pidempään kestävällä työkokeilulla varmistaa ennen palkkatyöhön siirtymistä esimerkiksi sen, miten työskentelysi sujuu ja soveltuuko työympäristö terveydentilallesi.

Työkokeilu ja työhönvalmennus -palvelulinja kestää 120–240 päivää.

VIISI PAIKKAKUNTAA KOLMELLA ERVA-ALUEELLA

Voit valita meidät palveluntuottajaksesi asuinkuntasi mukaiselta ERVA-alueelta:

1. TYKS: Katja Noponen Oy

2. KYS: Katja Noponen Oy

3. OYS: Katja Noponen Oy

Logomo, Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU
Kartta>>

Sinkokatu 11
26100 RAUMA
Kartta >>

Yrjönkatu 6 B, 2. krs
28100 PORI
Kartta>>

Sepänkatu 4, 1. krs
40100 JYVÄSKYLÄ
Kartta>>

Varastotie 2, 2.krs
96100 ROVANIEMI
Kartta>>