”Kokemus oli aivan mahtava joka osalta. En olisi voinut parempaa toivoa. Omat ohjaajani olivat erittäin ammattitaitoisia, kunnioittavia, iloisia ja tsemppaavia joka vaiheessa. He ovat työssään ihmisiä ihmisille itse kuntoutuksen ohella, ja se tekee kokemuksesta todella hienon asiakkaalle. Olen äärettömän iloinen ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja nyt työnhakuasiakirjani ovat kunnossa ja olen saanut paljon uutta tietoa, vinkkejä ja neuvoja miten edetä. Annan 10 pistettä ja papukaijan merkin.”
Terveydenhuollon ammattilaisena olen läpikäynyt kuntoutuksia ja tässä tapauksessa kyse on täydellisestä paketista! Palvelu on uraa uurtavaa jossa ohjaajien tietotaidolla saavutetaan paras mahdollinen tilanne asiakkaan tarpeisiin! Ei voi kuin kiittää ja nostaa hattua sekä syvään kumartaa erittäin kiitettävästä ammattitaidosta ja osaamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä! Toki kiitokset myös Katja Noponen Oy:lle! Olette löytäneet ja palkanneet timantit meille asiakkaille huolehtimaan tulevaisuudestamme! Toivon että kasvatte ensisijaiseksi kuntoutusyritykseksi – muualle en enään mene, kun tiedän, kuinka upean erinomaista ammattitaitoa täältä löytyy! Kiteytettynä: KIITOS 😀 Pelastitte päiväni, kuin loppuelämäni!”

”Kaikki olivat mukavia ja ymmärtäväisiä. Tunsin oloni turvalliseksi ja mukavaksi. Kaikki kiitos teille. Olen enemmän kuin kiitollinen teille siitä mahdollisuudesta jonka te annoitte minulle ja myös avusta ja kiinnostuksesta jonka te minulle soitte. Kiitos! sydämeni pohjasta.”

”Kiitän suuresti asiakkaan eli minun tasavertaisesta kohtelusta sekä kunnioituksesta, ohjaajien rautaisesta ammattitaidosta sekä joustavuudesta ja kannustamisesta. Omat vahvuudet työelämässä ovat selkeytyneet kannustuksen myötä.”
Kiitokset mahdollisuudesta ensimmäiseen palkkatyöhöni!”